Att kräva en förändring

Okategoriserade
Jag har praoat på ett dagis nu o 3 dagar och framför mig ser jag glada ungar som skrattar och busar med varandra. Men så finns det alltid någon som är mer för sig själv och jag tycker att det är otroligt viktigt att bjuda in dem, att visa att dem är välkomna! 

Jag utgår utifrån hur jag själv hade upplevt det om jag var ensam och ingen bjöd in mig eller brydde sig om mig. Är inte svårare än att säga " här, kom och lek med oss". 

Jag är en tjej som hatar att se människor som är ensamma. Jag vill ge dem en varm kram! Jag bryr mig väldigt mycket om andra och tar dem före mig själv. 

I skolan ser vi dem som är utstötta. Men vet ni, om det var du hade det inte varit så kul va? Nej, exakt! Så varför inte skita i vad dina kompisar tycker om dig om du skulle vara snäll och bry dig om denna personen. Du gör en insats. 

Istället för att vända bort huvudet och låtsas som ingenting som alla andra tycker faktiskt att just du ska ta tag i det. 

Ibland får man skita i vad alla andra tycker och ta andra före sig själv!

Jag kräver en förändring! Vi svenskar överhuvudtaget är dåliga på att hjälpta andra medmänniskor. Det är sällan man ser någon hjälpa en gammal dam gå av bussen, just idag såg jag en ung kille i 20 års åldern hjälpa en dam! 

Kom igen nu guys! Såhär ska det inte vara. 

"Det har alltid varit så". And so what? Då är det väl nu det ska ske en förändring om någon gång!! 

 
 


Jag tänker iallafall göra en insats! 

Gillar

Kommentarer