Återblick 1 år tillbaka

Okategoriserade
Tiden går fort minst sagt. Dagarna bara flyger iväg och plötsligt sitter jag här ett år senare. Detta inlägget handlar om mitt år med Pokemon och jag hoppas att du vill fortsätta läsa!  
 

Du kanske inte är hästintresserad men detta inlägget är mer än bara hästar. Det är kärlek. Hästar har länge varit min vardag och min stora passion. Hästar har alltid varit mitt intresse och något som funnits där. Jag är en sån person som gillar att klara mig själv och spendera kvällar i stallet istället för på massa fester vilket jag själv är glad för. 

Min resa med Pokemon startade 2 mars 2014. För er som kanske inte visste så lånar jag endast Pokis. 

När jag provred honom såg han ut som en lurvig Björn ärligt talat men hur söt som helst. Jag kan säga att när bilen rullade hemåt var det bara han som kretsade i mitt huvud. Han var bara helt orolig att rida.  

Mars-Juli, här ser ni skillnaden mellan mars och Juli 2014. 

Jag inser idag hur mycket han har förändrat min ridning. Han har lärt mig hur mycket som helst. 

Pokis eller Pokemon som han heter är en valack född 1996 dvs att han är 19 år. Trots sin ålder är han en King på att hoppa och något av det han älskar mest och jag med ;) Ibland är det som att rida en 5 åring, fart och fläkt. Motor, det finns det gott om.  

 

Under detta året har vi skapat oss ett starkt band mellan varandra som alltid kommer att finnas där. Han är helt otrolig, helt underbar och ägnar detta inlägget till honom. 

Även om jag någon gång måste gå vidare för att utvecklas ännu mer kommer han alltid vara en del av mig och mitt hjärta. Han som har gjort mig till en säker ryttare. 
Jag ångrar inte en sekund jag spenderat med denna underbara varelse! 

 

Gillar

Kommentarer