Ätardag

Träning
God eftermiddag solstrålar! Har precis käkat upp en stor portion med fläskytterfilé, ris, chili bearnaise och en del grönsaker. Jag har ju en dille för ris och majs och det tillsammans är ju magiskt!
Har nämligen en ätardag idag, men har bestämt att försöka fokusera på att äta mycket av bra råvaror istället för att bara proppa skit. Detta dels på grund utav att det är påskhelg och att jag fuskade i fredags ;) Nya tag!

Igår var det väldigt lugnt på jobbet och valde faktiskt att gå hem tidigare, redan klockan 15. Jag och Olivia tog en långpromenad med Sid som vi fick släpa första halvan innan han äntligen kunde gå för sig själv... Vi lagade även mat tillsammans och käkade vindruvor och jordgubbar. Vi satt i soffan tillsammans med Marcus och Erik ungefär hela kvällen fram till halv 2 och snackade om väldigt mycket, men överlag väldigt mycket träning.

Vaknade imorse och käkade en lång frukost och peppade till lite inför träningspasset med musik. Tränade igenom axlar, biceps och triceps idag och känslan var bra.
Några bilder jag lyckades ta i slutet av passet ;)

Gillar

Kommentarer