Årsresumé 2016

Okategoriserade
Januari
Firade in 2016 tillsammans med Linn och våra kompisar från Smögen.

Februari
Åkte skidor på sportlovet tillsammans med familjen och Samuel. Hade super mysigt och spelade massa kort med Linus som är sämst förlorare och fuskar sig igenom allt... ;)

Mars
Sista skidresan med Gumaelius tillsammans med några goa personer i Romme. Bra åk, dåliga åk, galna åk, vurpor och inte minst skratt haha!

April
April spenderas för det mesta med kompisar och även på gymmet. Var på Smögen och firade påsk, tränade på Sotenäs gym tillsammans med August och käkade god mat. Gick på Bio med Ida & Sofie och drack Josbarens goda smoothie tillsammans med Linn på bryggan vid Slottet.

Maj
Åkte på en liten roadtrip till Västerås med mamma & pappa på lite shopping.
Klassresan i Sthlm är nog ett utav de bästa minnena från maj. Blev lite snabb shoppning, Gröna lund och några killar stötte på Alesso. Gröna lund var nog det bästa, skrek så min röst försvann i några dagar efteråt.

Juni
Ett av de bästa och finaste minnet från Juni var balen, njöt av varenda sekund jag hade tillsammans med alla klasskompisar.
Även fast det inte syns på bilden grät jag floder på skolavslutningen. Hade verkligen ångest i flera veckor innan för att sluta, ville verkligen inte. Mamma har världens fulaste bild på mig och min mentor Anders när jag står och stört bölar i hans famn hahah...
Firade in sommarlovet hemma hos Samuel med kompisar från skolan plus några till med en liten avslutningsfest kan man säga.
Juni var minst sagt en händelserik månad där jag spenderade all min tid med vänner, middagar, grillkvällar vid kalket, massa moppe och skratt. Garvade seriöst så mycket så att min kropp vek sig.

Juli
I princip hela Juli spenderades nere på Smögen där jag sommarjobbade tillsammans med Linn och brorsan min. Hade superroligt!! Åkte ned den 9 juli och återvände den 27 tror jag. Träffade massa nya människor och blev även i slängd i kajen ;)

Augusti
Hände inte sådär jätte mycket i Augusti mer än att jag började på TBS och chillade de sista veckorna på lovet.

September
Ny skola, nya kompisar och mycket träning.

Oktober
Stod på Gymnasiemässan och representerade Thoren.  
Var i Sthlm på en weekend med min familj, Emma och Samuel och hans familj och firade min och Linus födelsedag.
Spontan tjejmiddag hemma hos Hanna med svingod mat!!

 

November
Fika, shopping, träning, skola och kompisar var det som skedde i November :D

 

December
Tjejmiddag hemma hos Hanna igen och även en hemma hos mig helgen efter. 
MASSA plugg...

Sammanfattningsvis har 2016 varit ett väldigt roligt år och skulle nog inte ändra något. Ser positivt på 2017 och kommer göra allt för att vara lika spontan och bara ha roligt.

Jag har verkligen haft en fantastiskt år och vill tacka alla för det! Lärt känna så otroligt många nya människor, både i somras och nu till hösten.

Gillar

Kommentarer