Årets första grillning

Jag och Johnathan var bjudna hem till pappa & Gabriela igår kväll för årets första grillning, i alla fall min första grillning. Senare än vanligt, men så jäkla gott! Det var väldigt efterlängtat och blev väldigt lyckat!

Hade för övrigt en superbra fredag igår som jag startade med lite jobb hemma framför datorn innan J skjutsade mig till Väster för att det äntligen var dags för 3D-bryn, eller så kallat microblading. Jag blev så himla nöjd med resultatet och ska dit om några veckor för en påfyllning och eventuella justeringar, men wow vilken känsla att slippa sminka ögonbryn, haha!
Än så länge är de lite mörka, men färgen kommer att släppa något. Jag föredrar mörkare ögonbryn så för min del är det inte några problem.


Vi har sån lyx med vädret och det ska inte bli sämre ännu (peppar, peppar), 24-28 grader var o varannan dag. Känslan att bara dra på sig en somrig outfit, inget smink och bara njuta av en gudomlig middag; det beskriver gårdagen väldigt bra ;)

Denna lördagsmorgon lyckades jag vakna extra tidigt, dels på grund av att J började jobbet halv 6 men också för att sovrummet är lika ljust som kl 15 på dagen.
Får i alla fall möjlighet att ligga och dra mig innan jag tänkte ta en promenad med Podcast i lurarna och köpa lite frukost. Det är lördag och go frulle i form av mackor som jag lever för. Ojjjj så jag längtat!

Resterande av dagen ska jag bara ta det lugnt, har dessutom en inplanerad vilodag idag då hela veckan bjudit på bra pass och det känns. Tänkte däremot njuta av det fina vädret med härliga promenader som jag älskar!
Har tagit på mig ansvaret som hundvakt hemma hos pappa så därav lämnar jag vår lilla lägenhet och passar jag på att lägga mig på altanen och sola. Tanken är att hämta upp J i stan för att sedan handla och åka tillbaka för att laga mat tillsammans. Planen är att göra pulled pork i pitabröd med picklad rödlök och massa gott.

Jag önskar er en underbar somrig helg!

Gillar

Kommentarer