Är målen avgörande?

Träning
Jag anser är mål är något viktigt inom träning och kan användas som motivation i de flesta lägen både innan och under träningspasset för att orka kämpa vidare.

Min tid på gymmet spenderar jag mesta dels osminkad med håret uppsatt i en hästsvans och ger allt jag har under mitt pass och skiter i om jag ser ut som en dränkt katt därför att allt mitt hårda slit lönar sig i slutändan. Exempelvis häromdagen körde jag ett grymt pass med svettdroppar rinnandes nedför pannan och helt blöt på ryggen och fejjan röd som en tomat, ofräscht men hur skönt som helst!

Enligt mig är det bra att sätta upp ett långsiktigt mål och sätta upp mål efter vägen och checka av. Enligt mina erfarenheter fungerar det bäst, i alla fall för mig. Sätter man upp ett för högt mål och skippar alla mindre mål kommer det kännas lönlöst när man inte ser någon snabb förändring, för idag vill de flesta genomgå en snabb förändring och har inte tillräckligt med tålamod.

En sak är säker, att nå resultat inom träning tar en jävla tid helt ärligt! Det krävs så sjukt mycket tid i träningskläderna. Men hur skönt är det inte att nå sitt resultat efter allt slit man själv genomgått och vara stolt, stolt över allt sitt slit. Träning kräver enormt mycket tålamod, psyke och vilja, jag älskar att spendera timmar på gymmet och göra det jag och min kropp älskar mest!

Gillar

Kommentarer