Ångest och annat

Okategoriserade
Tänkte börja detta inlägg med att klaga på alla uppgifter vi har i skolan just nu, det är även det inlägget ska handla om. Ångest. 

Ni kanske märkt att bloggen inte uppdaterats lika regelbundet och flitigt som förut, det pågrund av både inspirationsbrist och skola. Som jag nämnt innan och som jag förutspådde har vi väldigt många bollar i luften i skolan efter 4 veckors praktik och en vecka lov. Eftersom att terminen börjar rulla mot sitt slut kommer de sista stora uppgifterna, och det gäller nästan alla ämnen samtidigt dessutom. 

För mig är det svårt att få ihop både skola, träning, vila och umgås med kompisar. Jag prioriterar egentligen träningen mer än skolan vilket jag inte borde göra, men så är det. Jag åker hellre till gymmet än att skriva på en stor uppgift som kräver mycket av mig. 

Jag har börjat på alla uppgifter men har fastnat för tillfället. Utöver alla dessa uppgifter drar alla nationella igång nu och jag har mitt första i svenska imorgon. Vill verkligen prestera där då jag hittills fått A på allting i kursen och vore extremt roligt om jag får det på resten. 
Att gå på kaloriunderskott gör ingenting bättre då min fokus inte är lika bra och jag är trött o slö 70 % av tiden. Ska försöka kämpa på de sista veckorna nu, inte alls mycket kvar. 

Helt sjukt hur snabbt ettan har gått, antagligen för att det varit så sjukt roligt!! 

Gillar

Kommentarer