Angående mitt proteinintag...

Träning
Nu på senaste tiden har jag gått och grubblat över mitt proteinintag och hur groteskt dåligt det är, inte konstigt mina resultat går långsamt. Eftersom att jag inte tar några tillskott behöver jag få i mig allt genom mat, därmed försöker jag äta en så clean kost som möjligt för att kunna äta större mängd mat som jag nämnt i tidigare inlägg.

Tänkte göra ett "what I eat in a day" inlägg någon dag för att ni ska få en liten inblick i hur en dag ser ut för mig kost mässigt. Jag föredrar att äta ungefär var tredje timme då det passar mig bäst, det innebär att jag käkar 5-6 måltider. Vissa dagar ser annorlunda ut, men de flesta ser likadana ut. Dvs frukost, lunch, mellanmål, middag och kvällsmål.

För att få i mig så mycket protein som möjligt lägger jag in ägg eller kvarg som mellanmål, fokuserar de mesta på proteinintaget och att äta så proteinrik mat som möjligt.
Jag funderar på att köpa kasein eller vassle med kladdkakesmak från Tyngre då jag kan blanda ned det i min gröt på morgonen. Jag kan verkligen inte dricka det som shake, får kräkreflex direkt pga konsistensen. Vad förslår ni? kasein eller vassle?

Gillar

Kommentarer