Alltid i behov av underkläder

Mode

Inlägg i samarbete med Hunkemöller

Om det är något jag i princip alltid behöver så är det underkläder. Jag värdesätter att använda underkläder jag trivs i och som sitter bekvämt, annars blir det bara liggande längst in i garderoben. Jag lever för underkläder som är seamless då dom för det första aldrig skaver och dessutom aldrig syns under kläder. Däremot har jag upplevt att det kan vara svårt att hitta lite ”lyxigare” underkläder som är just seamless; det är just därför jag tänkte rekommendera Hunkemöller och deras underbara underkläder som inte bara är bekväma utan dessutom lyxiga.

I samarbete med Hunkemöller har jag fått välja ut 4 stycken plagg som jag testat och wow, jag vet vart jag kommer leta efter underkläder, särskilt trosor, framöver.

De plagg jag valde är följande;

Brazilian-trosa Jane

Ett par trosor som självklart är seamless men som är lite mer än bara enkla vita/svarta. Sitter hur bekvämt som helst och tycker verkligen om spetsen med den lilla rosetten på framsidan.


Topp Crochet

En topp som är perfekt att ha till stranden med bikinin redo under. Kommer verkligen att användas på Bali ;)


Brazilian Invisible

Och som ni självklart redan förstått; ett par seamless trosor. Ytterligare ett par med spets vilket ger lite mer till utseendet än ett par vanliga utan någonting...


Formpressad bygel-bh Maya

Jag använder aldrig, då menar jag verkligen aldrig BH:ar med bygel, men denna var så snygg att jag vet att jag kommer att vilja använda den ändå. Likadant här, tycker verkligen om den lilla rosetten som piffar till det hels lite grann och dessutom axelbanden.

För att komma till följande plagg, tryck på rubrikerna. För att spana in ännu fler plagg från Hunkemöller, klicka HÄR!
  • Mode

Gillar

Kommentarer