Alla dessa vägar och "omöjliga" beslut

Okategoriserade
livet är fullt med olika vägar vilket också innebär en hel del beslut i livet. Man måste tacka nej för att kunna säga ja till något annat. Ganska uppenbart men vissa val är svårare än andra. Då snackar vi inte om vilken färg man ska välja på blusen man ska ha på sig utan större beslut som har med framtiden att göra. 

För att kunna välja rätt beslut tror jag att det är viktigt att dels lita på sig själv men också att ha en målsättning i livet. Men det är svårt, jag håller med er. 

Folk frågar om gymnasieval och jobb och allt möjligt kring framtiden. För mig är det ganska oklart än så länge men ändå inte. Jag får se vart benen leder mig. 

Med mål är allt mycket lättare i livet. Man har något att kämpa för vilket väcker en glöd. Något att arbeta hårt för som lönar sig i slutänden.  

 
Jag tror inte på slumpen som våran lärare säger. Jag måste helt enkelt hålla med honom "allt händer utav en anledning" och om man tänker efter är det sant. Ett nej tackar ja till massa anda möjligheter. Kanske var det inte menat då. 

Gillar

Kommentarer