All those fake friends 

Okategoriserade
 
 

Jag vet att vi alla känt så någon gång. Man känner det på sig, man försöker göra något. Men vad ska man göra? De nekar vilket fall som helst. Klart de inte erkänner att de snackar skit om dig, och om du vågar stå på dig då framstår du väl som en riktig "bitch" på ren svenska... 

Välkommen till Sverige. Det är så det går till här nämligen. Vi lever inom ett spel av något slag, följer man inte spelreglerna då jäklar. Bullshit, bullshit everywhere...  

 

Det positiva med de flesta killar är att de löser problemet och that's it. Sen är det klart! Enkelt. Tjejer fär till allt så komplicerat, det ena leder till det andra. Tjejer är drama queens, en del i alla fall! 

Hur orkar man ens hålla på och viska bakom någons rygg. Någon man känner eller inte... Lika vidrigt det. Ta tag i sitt eget o skita i alla andras, precis så enkelt. Så man bäddar får man ligga, that's right? 

Vi lever i ett sjukt samhälle. Acceptabelt? 

-NEJ! 

Skitsnack, gå därifrån isf. Lämna dig själv utanför detta. Moget. Starkt. Våga sätta ner foten för dig själv och de andra. Folk vill tacka dig! 

Gillar

Kommentarer