Acceptera andras beslut 

Åsikter, Träning
Diet eller inte? Pizza eller inte? Bulle eller inte? 

Det finns och kommer för mestadels alltid finnas människor som stör sig på och provoceras av människor som alltid lever "nyttigt" eller rättare sagt väljer de nyttigare alternativen. 

Jag bryr mig inte om du väljer att äta ohälsosamt eller inte räknar kalorier därför att det är din ensak. Jag kommer inte lägga mig i dina beslut, däremot uppskattar jag då att du inte lägger dig i mina heller. Jag ser inte heller ned på personer som inte väljer mina beslut. 

Jag räknar inte alltid kalorier, verkligen inte. När jag inte går på deff äter jag mackor, godis, chips och allt det där, jag älskar det precis som vilken människa som helst. Däremot har jag satt en gräns där jag väljer det nyttigare alternativet 4/5 gånger.

Det är många gånger mina vänner fått anpassa sig efter mig och min diet, det uppskattar jag verkligen och jag skulle gjort detsamma. Det gör det möjligt för mig att uppnå mina mål. 
Jag vill inte lägga press på andra människor i min omgivning att de också måste äta som jag gör eller välja de som är nyttigare bara för att jag gör det. Som sagt, jag dömer dig inte. 

Acceptera andras beslut, punkt slut. 

Gillar

Kommentarer