7 km och havregrynsgröt

Okategoriserade
Har precis slevat i mig ett jättelass med havregrynsgröt, banan och färska jordgubbar på altanen. Mamma och pappa lurade med mig på en promenad som enligt dem inte skulle vara så lång men stegmätaren stod på 7 km när vi närmade oss hem. Därmed har vi tagit en lång morgonpromenad i stekande sol som en bra start på dagen. 

Gårdagen var händelserik då min bror och hans kompis skulle ut och träna på berget varav min brorsa ramlar ned 4 meter och vi får ett samtal att han har ramlat och mamma och Isac får dra in till sjukhuset i Trollhättan. Hans fotknöl var lika stor som en tennisboll om inte större och första tanken var att han brutit foten, men tur i oturen fick han beskedet att den var ordentligt stukad. 

Jag och pappa stannade iaf kvar på Smögen och jag följde med August och Leo ned till bryggan etag innan vi drog hem till August. Senare på eftermiddagen sprang jag och August backintervaller, flåsigt och varmt men det gick väl okej. 
Jag och mamma tänkte dra till Sea Lodge om en stund och sola innan solen försvinner. Tyvärr så blåser det en del men vad kan stoppa oss? ;) 

Gillar

Kommentarer