6 saker som gör mig glad

Om mig
Jag är alltid glad efter ett lyckat träningspass. Man blir ofta väldigt glad och pigg när man tränat då kroppen sänder ut endorfiner, vilket gör dig glad! Extra glad blir man efter ett super bra träningspass ;) Jag älskar att träna stenhårt, det är så skönt! Jag ger hellre 100 % på gymmet och får resultat än att bara klä upp mig för att vara snygg och leta efter snygga killar på gymmet...

Ni kan säkert hålla med om hur skönt det är när man vet att alla prov är klara, läxorna är gjorda och man bara kan göra vad som helst, utan någon ångest. Jag skjuter gärna fram mina läxor och gör dem i sista sekunden, därav kan jag få ångest och en stor tyngd på axlarna... Skärpning!

Fredagar gör mig och säkert er alla andra väldigt glada. Jag som person är alltid positiv och glad i princip varje dag. Däremot är jag extra glad och peppad på fredagar. Helg-känslan är helt enkelt underbar!

Jag blir alltid glad när jag ser att människor peppar varandra och ger varandra komplimanger. Jag tycker att samhället idag är allt för dåliga på att berömma varandra och visa uppskattning. Vore det inte kul att få höra att du gjort något extra bra? Det räcker med en ynka komplimang, det kan göra någons dag. Oftast tar avundsjukan över, lägg den åt sidan och låt dig glädjas åt andra.

Att shoppa, tjejer, ni måste hålla med mig. Killar också. När man hittar det där plagget man verkligen vill ha och allt bara går rätt, då är man lycklig! Shopping, det är grymt!


Sommarkvällar ute med kompisar, eller sommar överhuvudtaget. Spendera tid med sina vänner samtidigt som man gör crazy stuffs tillsammans, det gör mig glad! Jag älskar spontana idéer.

 

Gillar

Kommentarer

isas,
Vilket bra inlägg 😊
finest.se/isas
Linn Rönnwall,
Tack, vad glad jag blir! 😊
finest.se/linnronnwall