6 saker du kanske inte visste om mig

Okategoriserade
1. Jag är i princip alltid hungrig och har ingen gräns när det kommer till mättnad. Antingen är jag fortfarande hungrig eller proppmätt. Under mina cheatdays proppade jag i mig så mycket så jag trodde min mage skulle vända sig ut o in när jag gått o lagt mig. Kanske har en chans när det kommer till 10k calorie challange ;)

Jag brukar göra så att jag lägger upp en bestämd portion och väntar 10 min och därefter känner jag efter om jag behöver mer. Brukar oftast känna mig mätt efter ett tag.

2. Apropå den första punkten så hatar jag har träna när jag nyss ätit. Tränar hellre på någorlunda tom mage än full mage.

3. Jag älskar att kolla på dokumentärer. Det kan vara allt från andra världskriget till en om träning. Har du något tips på en bra dokumentär?4. Jag har väldigt lätt att se saker från den ljusa sidan och vara positiv för små saker. Däremot har jag även lätt att få ångest när det kommer för mycket i skolan. Jag ska inte jämföra den med de som har riktig ångest men den liksom tynger ned hela mig så fort jag har massa uppgifter och annat inplanerat. Mina prion är just skola och gymmet, därefter kommer allt annat. Tycker inte om att planera in massa när jag har mycket i skolan.
5. När det kommer till äpplen är det Royal Gala som tar ledningen. Varför finns det ens andra alternativ? Jag, Olivia och Hanna köper ALLTID Royal Gala.

6. Den enda osten jag i princip kan äta är mild ost, jag tycker starka ostar är så oattraktiva haha! Däremot tycker jag om parmesan och ädelostsås.

Gillar

Kommentarer