5 saker som gör mig arg

Om mig
Jag blir så irriterad på människor som hela tiden jämför sig med alla andra och ska vara bäst i alla lägen, eller ha det värst av alla. Jag bara känner hur irritationen växer inom mig och jag vet inte hur jag ska formulera mig på rätt sätt. Men detta sammanhang kopplas även det ihop med avundsjuka, situationen där man har svårt att glädjas åt andras framgångar då man själv vill vara bättre.

För vissa är det svårt att koppla bort avundsjukan, men försök att inte ta ut det över personen och beröm istället. Ibland får vi bara lära oss vad som är moraliskt rätt och fel.

Onödiga kommentarer och pikar kan göra mig väldigt förbannad/irriterad. Jag har ganska lätt för att koppla bort skit jag får även fast att jag är en känslig människa. Ibland händer det att jag får rena skräp kommentarer här på bloggen som är så jävla onödiga rent utsagt! Kan läsa dem, men dem hamnar lätt i skräpposten.

Fick en kommentar en gång på en bild där det stod ungefär " men oj, sur eller?", just på den bilden spände jag käkarna och var mer allvarlig. Det fick mig att skratta över hur löjlig kommentaren var haha!

Jag har lätt för att bli irriterad om sminket inte blir som jag vill. Tro mig. En gång hade jag svin bråttom till skolan och jag skulle testa något blandpuder från Bare Minerals, självklart blev jag helt fläckig i hela ansiktet...

Om någon tjatar och upprepar saker för många gånger kan jag bli extra irriterad. Exempelvis om någon stör mig när jag bloggar, läser mejl eller pluggar. Jag har svårt för när människor stör hela tiden och pratar med en samtidigt som man gör något viktigt. Om jag sitter och försöker jobba med min blogg, fixa sponsrade inlägg, då vill jag sitta i lugn och ro och inte ha någon som tjatar osv...

Ni vet den här känslan när matten går skitbra och man förstår allting? Den känslan är underbar. Dock går det inte alltid som man vill och det kommer stunder där man inte fattar någonting, det gör mig extremt frustrerad och arg. Jag kan få lust att bara kasta boken i marken och lägga ansiktet i händerna och bryta ihop. Matte är roligt när man kan, annars? Nej!

 

Gillar

Kommentarer