22 december

Träning
Vad har du käkat för kosttillskott? Jag har en stor burk från Winforce som är proteinpulver, däremot är jag allmänt känslig och kräsen mot drycker som är som utspädd välling och har därför inte velat dricka det.

Utöver det har jag käkat L-carnitin som är en fettförbrännare, även Tartarus. De fungerar på så sätt att de innehåller hög mängd koffein, grönt kaffe och grönt te. Grönt kaffe extrakt ökar den metaboliska produktionen i levern, som resulterar att du bränner mer fett samtidigt som det gröna te:t ökar förbrukningen av energi.

Tartarus minskar även hungern, ökar energin och man svettas ofta väldigt mycket. Jag minns att jag svettades direkt när jag bara lyfte en hantel...

Ska börja ta Kreatin nu som jag beställt hem och ligger och väntar i kartongen. Kommer att ta det i en 4 veckors period med en paus på 4 veckor. Kreatin ökar muskeltillväxten samt styrkan, min kropp kommer dra åt sig vätska vilket gör att man inte ser så slimmad ut, tvärt om med fettförbrännare då kroppen rensar på vatten för att få kroppen slimmad.

 

 

Gillar

Kommentarer