2017, stega på i rätt riktning

Okategoriserade
Nytt år och vad vore ett nytt år utan att sätta upp lite mål och förhoppningar. Mina tankar är att fortsätta som under 2016 men att förbättras ännu mer och kämpa på med den kämpaglöd som jag vet att jag har.
  • Ett utav de första målen riktar in sig på träningen, 2017 är ännu ett träningsår som kommer slå alla innan. Jag kommer fortsätta satsa på att träna min 5 pass i veckan och lägga in mer cardio för att röra mer på mig, det mår kroppen bra av. Lätt att sitta i soffan hela dagen och sedan åka till gymmet, lyfta och sedan hem till soffan igen.

Det kan vara i form av löpning, intervaller, trappan, powerwalks eller crosstrainer.

 
  • Jag har alltid jobbat hårt i skolan och varit en bra elev med höga ambitioner, men med nya kompisar och ny klass kan det bli lite svårt med koncentrationen... Därför har jag lovat mig själv att verkligen ta tag i uppgifterna direkt och påbörja dem. Eftersom att min skola har blockschema får jag betyg när kursen är slut, jag får t.ex betyg i naturkunskap om ca 2 veckor.
  • Jag ska försöka visa mer uppskattning för de människorna jag har i min omgivning och fortsätta vara en glädjespridare. Vill vara den där personen med ett stort leende på läpparna som folk ser fram emot att träffa. Självklart fortsätta vara spontan ;)
  • Umgås med massa vänner och bara ha roligt! Det är viktigt att våga leva och ta för sig.

  • Vad har du för mål 2017? Dela gärna med dig.

    Gillar

    Kommentarer