1922

Okategoriserade
Bild från kvällens spontana myskväll i soffan hemma hos Tufva framför filmen 1922. Loveu girls<3

Startade dagen med att bli väckt av pappa för att åka med honom in till stan och bli avsläppt vid gymmet, däremot kom jag på att gymmet inte öppnar först 9 på söndagar när vi var utanför... Pappa släppte istället av mig vid krämaren och jag satt där en stund innan jag långsamt traskade till gymmet så jag var där till 9. Blev ytterligare ett snabbt och ganska stressigt pass på 35 min, men hann de flesta övningarna för axlar och bröst och jag hade bra kontakt.

Eftermiddagen har jag spenderat tillsammans med mamma och Olivia på M-berg. Inne i en period där jag vill köpa så mycket men hittar verkligen ingenting. NADA! Vi tog iaf en liten fika på Espresso House och jag fick ett samtal från Hanna och fick då reda på att hon också befann sig på M-berg, så hon svängde förbi oss en snabbis.

Det var en kort återberättande text om min dag. Måste tyvärr försöka sova nu var sig jag vill det eller inte... Ska nämligen upp klockan 6 för att åka med till pappas jobb, de behöver lite extra hjälp så jag har offrat mig :) Godnatt och puss på er

Gillar

Kommentarer