15 december 

Okategoriserade, Träning
Berätta om något träningsrelaterat:

När det kommer till träning har jag väldigt svårt att känna mig 100% nöjd om jag inte har svettdroppar i pannan och kroppen ömmar.

Jag vill alltid göra mitt yttersta och att det jag gör känns och lönar sig. Styrketräningen känns inte och är inte lika ansträngande som löpning, men det är hemma i soffan musklerna bildas och inte på gymmet, på gymmet bryts de ned.
Har du någon gång skadat dig på gymmet?

Ni vet när man gör Boxjumps dvs när man hoppar jämfota upp på en Box för att träna explosivitet, den övningen alla fruktar för att de är rädda att ramla... Såhär gick det till: Jag körde ganska många set med boxjumps på den mellersta boxen och valde sedan att övergå till den största som jag användt mig av innan, jag var trött i benen, hann inte fälla ut benet och landade rätt på smalbenet på den vassa kanten.

Undvik det hörni :)
Vem är du på gymmet?

Gud vad svårt... Jag gillar att sätta på mig mina stora hörlurar på högsta volym och lyssna på mina favorit låtar och verkligen vara i min egna bubbla. Det är oftast när jag är för mig själv jag presterar bäst och därmed får bäst resultat och är nöjd med min träning.

Finns ju verkligen olika typer på gymmet, skulle inte klassa mig till någon särskild, inte någon jag kan komma på.

Gillar

Kommentarer