1000 crunches & platt mage?

Träning
Har kollat en del på gamla avsnitt från "studio fitness", jag tänkte ta upp några saker jag funderat på under veckan. 

Träning för det flesta (absolut inte alla) handlar om platt mage och snygg rumpa. Träning är så mycket mer än så för mig. Träning har blivit min nya livsstil, jag vill bygga muskler och få en starkare kropp. Jag vill kunna se mina muskler utan att ha råpumpat innan! 

Den här myten om att tjejer inte vågar ta vikter för att dem tror att resultatet kommer bli att man får en manlig kropp är... Vet inte vad!? 

Lyssna här! 

Det krävs månader, om inte år för att bygga en sådan kropp. Din träning kommer bli mycket effektivare om du lägger på vikter i lagom grad. När du bygger muskler kommer dina muskler kräva energi som den drar av ditt underhudsfett just där muskeln sitter vilket ökar fettförbränningen. 

Därför tipsar jag er som vill ha ett snabbare resultat att köra dina magmuskler  (ett exempel) med vikter eller i maskiner. Det är effektivare än att göra 1000 crunches varje dag.   

 
   

Något som är jätte viktigt är att äta! Ät ät ät, men av rätt saker!!! 

För att få snabbare resultat gäller det att käka rätt. Ät massa protein, ät rätt mängd kolhydrater. Protein är kroppens byggstenar och behövs för att bygga muskler och kolhydraterna behöver du får att få energi till träningen. 

Det är så himla viktigt att käka efter ett träningspass. Om du inte käkar kommer dina muskler att brytas ner! 

Lycka till med träningen!   

  
(Lol, var är mina biceps? :/ ;) )

Gillar

Kommentarer