1 mars

Om mig
Herregud vad tiden rinner iväg, helt sinnessjukt! Endast en vecka kvar i skolan innan praktik och har aldrig varit så stressad som nu... Efter 4 veckors APL är det endast några veckor kvar innan sommarlov, det är crazy bananas.

Tänkte fira 1 mars med några få saker om mig jag kom och tänka på idag:

Det är inte så många som gör det, men jag är en av dem som gillar fiskbullar. Jag är uppväxt med det och det bästa som finns när man är sjuk är potatis, fiskbullar och en klick smör som smälter. Äter däremot den med dillsås och inte hummersåsen. Som vissa vet avskyr jag skaldjur.

Mitt rum är för mesta dels kliniskt rent. Jag är uppfostrad till att bädda sängen varje morgon, plocka undan och hålla rent efter mig. Skulle nog gissa på att jag är en sådan person som går och plockar ordning saker och ting trots att det inte är min sak. Stör mig t.ex. extremt mycket på om mitt täcke är knöligt eller om kuddarna ligger fel, haha...

Jag är både bra och dålig på att hantera pengar. Jag är bra på det sättet att jag oftast sparar och kan kontrollera mig, dvs att jag inte shoppar så ofta. Jag köper oftast sånt jag verkligen vill ha och vet att jag behöver, träningskläder behövs alltid ;) Det dåliga är att jag inte har några problem att köpa dyra saker, jag bryr mig oftast inte så mycket om vad fikat kostar till exempel.
Härlig bild från härliga sommarn!

Gillar

Kommentarer